© CONTA-CLIP Nederland B.V.

Savelveld 1
6039SB Stramproy

Tel: 0495-566046
Fax: 0495-566052

Newsletter

Uitschrijven

* Verplichte velden

26.03.2015

IRC Interface relais IRC | Multifunctionele tijdrelais MFR-IRCP

Het IRC koppelrelais en het MFR-IRC tijdrelais belichamen een nieuwe strategische lijn 6,2mm compacte relais. Vijf verschillende uitvoeringen bieden een optimaal gebruik van ruimte, eenvoudige installatie, gebruiksgemak en een uitstekende functionaliteit. Vanwege de uitwisselbaarheid van zowel het elektromechanische als ook elektronische (optocouplers) relais is deze lijn zeer breed inzetbaar.

De IRC als basisuitvoering is het bekende relais dat in veel systemen reeds wordt toegepast.

Net als de basisversie, kan de IRCP met geïntegreerde SM-IRC zekeringsmodule worden gebruikt in alle systemen. Het unieke hieraan is dat elke uitgang afzonderlijk beveiligd kan worden met een standaard 5x20mm glaszekering. De gevolgen voor overbelasting door kortsluitstromen worden hierdoor sterk ingeperkt.

Daar bovenop bieden de IRCPI en IRCPO het voordeel van een extra doorverbindkanaal. Alle drie draden van een sensor, of de aansturing van een actor kunnen direct op het relais worden aangesloten waarbij verschillend gekleurde doorverbindkammen de installatiekosten drastisch verminderen. Dit bespaart ruimte en zorgt voor een heldere en gebruiksvriendelijke installatie.
 
De MFR-IRCP is een multifunctioneel 6,2mm breed tijdrelais met 4 functies en 8 tijdsinstellingen en heeft ook de beschikking over de innovatieve SM-IRC zekering module. Alle vijf relais types van het IRC relais systeem zijn verkrijgbaar met het innovatieve push-in aansluitsysteem of het alom bekende schroefklem systeem.

Film bekijken

nieuwslijst