© CONTA-CLIP Nederland B.V.

Savelveld 1
6039SB Stramproy

Tel: 0495-566046
Fax: 0495-566052

Newsletter

Uitschrijven

* Verplichte velden

In veel sectoren vertegenwoordigd

Wij ontwikkelen en produceren voor diverse industriële sectoren die, op welke wijze dan ook, voor hun installaties energie/stroom nodig hebben of opwekken. Of het nu gaat om een kabel aan te sluiten, te verbinden, signaal bewaking, proces bewaking of aansturing van processen, CONTA-CLIP biedt voor een veelvoud van systemen een passende oplossing.

Onze producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, functionaliteit en veelzijdigheid. Daarom worden onze producten in bijna alle vakgebieden ingezet, wereldwijd. 

 

Energietechniek

De energiesector is een belangrijke sector in Nederland. Daarom speelt kwaliteit en betrouwbaarheid in deze sector een grote rol. Producten van CONTA-CLIP staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze verbindingstechnieken zorgen niet alleen in de energie-opwekking voor een zorgenloze installatie, maar ook bij de distributie- en verdeelinstallaties staan onze producten hoog aangeschreven. Tot onze klantenkring behoren alle sectoren in de energie-industrie: kolencentrales en gascentrales, maar ook de alternatieve energieopwekkers zoals: waterkrachtcentrales, windmolenparken, zonne-energie producenten en biogascentrales. Het uitgebreide assortiment van CONTA-CLIP biedt voor elke uitdaging een passende oplossing. 

 

 

Proces industrie

Oplossingen bieden voor elektrische verbindingen: het overdragen/transporteren van energie, data en signalen zijn in de proces industrie een grote uitdaging. Hier verlangt men producten die divers zijn, een robuuste bouwvorm en een lange levensduur hebben. Met ons veelzijdig productenpakket en onze klantspecifieke oplossingen heeft CONTA-CLIP zich in de proces industrie, als betrouwbare partner, bewezen. 

 

 

Utiliteit

De uitdagingen in de utiliteitsbouw zijn in de afgelopen jaren enorm gestegen. Naast verwarming, stroomvoorziening en verlichting hebben ook nog klimaattechniek, veiligheid, liftaandrijftechniek, transport- en magazijntechnieken hun intrede gedaan in de utiliteitsbouw. De gebouwen moeten snel en flexibel aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant. Het verhoogt het comfort en houdt de bouwkosten laag. De elektrische verbindingstechniek voor de technische installaties en de modules voor de gebouwenautomatisering van CONTA-CLIP maken een perfect samenspel van de diverse componenten mogelijk en biedt daarbij een snelle data-overdracht. 

 

 

Productie technologie

De regelingen en besturingen van lopende productieprocessen stellen speciale eisen aan de verbindingstechnieken. De componenten moeten onder wisselende en extreme omstandigheden betrouwbaar functioneren. Dat betreft in het bijzonder de spanningsverzorging, signaaldoorgevers als ook de relais. Innovatieve verbindingstechnieken van CONTA-CLIP zijn onderhoudsvrij en speciaal op duurzaamheid ontworpen. Zelfs sterke trillingen, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid kunnen onze producten weerstaan.

 

Elektrotechniek

CONTA-CLIP produceert elektronische systeemcomponenten voor zowel in als buiten een schakelkast. Ons assortiment biedt oplossingen voor het verwerken van digitale en analoge signalen, voor overspanningsbeveiliging, voor het waarborgen en versterken van signalen. Kenmerken van deze producten van CONTA-CLIP zijn de eenvoudige installatie en het optimale gebruik. Door hun robuste bouwvorm zijn ze bestand tegen electro magnetische straling (EMV), trillingsbestendig, ongevoelig voor temperatuur en industrieël inzetbaar.

 

Machinebouw

De machinebouw behoort tot de export geöriënteerde sectoren. Een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsnorm voor een klant is de beschikbaarheid van een machine. De machine moet snel opstarten en storingsvrij inzetbaar zijn. CONTA-CLIP heeft zich in de machinebouwsector bewezen als een competente partner in standaardoplossingen en klantspecifieke oplossingen. De verbindingstechnieken van CONTA-CLIP zijn trillingsbestendig, onderhoudsvrij en duurzaam. 

 

Infra en transport

De eisen die de Infra en transport stelt aan de verbindingstechnieken zijn enorm. Hitte, koude, trillingen en schokken belasten het materiaal maximaal. Door onze jarenlange samenwerking met ondernemingen uit deze sector kennen we deze omstandigheden precies. Deze vakkennis wordt direct in de ontwikkeling van onze nieuwe componenten verwerkt en zorgen voor doorontwikkelde en prestatiegerichte producten.