© CONTA-CLIP Nederland B.V.

Savelveld 1
6039SB Stramproy

Tel: 0495-566046
Fax: 0495-566052

Newsletter

Uitschrijven

* Verplichte velden

Totaaloplossingen voor de industrie

Ons doel is oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten die pragmatisch zijn, precies dat bieden wat onze klant nodig heeft, economisch interessant zijn en totale functionele betrouwbaarheid bieden.
Hier is een voorbeeld van procescontrole en automatisering: Processen dienen continue gemonitoord te worden. De volgorde van handelingen dient te worden geobserveerd en gedocumenteerd. Onregelmatigheden dienen gecorrigeerd te worden om de betrouwbaarheid te waarborgen. Kortom de complete constructie, het technisch design, de administratie en onderhoud van het systeem zijn belangrijke factoren voor een proces. De verbindingsystemen van CONTA-CLIP zullen bij al deze applicaties bijdragen aan een probleemloos proces.

We hebben een realistische kijk op het gebied van industriële automatisering. Het succes van applicatie georienteerde oplossingen ten aanzien van verbindingstechnieken komt tot stand door de goede samenwerking tussen de klant en CONTA-CLIP. Ons uitgebreid programma van verbindingstechnieken die geschikt zijn voor diverse industriële applicaties vormen de basis voor deze samenwerking. Wij verbinden signaal en veldniveau met elkaar door producten die voldoen aan al uw applicatie eisen.

Deze werkgebieden bedienen wij via drie productgroepen: de industriële elektrische verbindingstechnieken CONTA-CONNECT, het elektrische en elektronische verbindingsvlak CONTA-ELECTRONICS en de printplaat aansluittechniek CONTA-CON.